Moving-In

Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Een team van jonge en ondernemende professionals zorgt ervoor dat het product – de inrichting van een woning – verandert naar een dienst. Wij optimaliseren al onze processen allemaal in-house. Met een breed assortiment en alles in eigen voorraad, bieden wij de meeste keus voor onze klanten. Het resultaat? Het ontzorgen van onze klanten voor de volle honderd procent! Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft verlopen, zijn er een drietal kernwaarden die nageleefd worden. Scroll, scroll en scroll nog een beetje en je ziet onze kernwaarden. Ready? Let’s go.

Passie, hard werken en creativiteit zijn voor ons de basisingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een thuis. 

ZORGZAAMHEID

Caring. Ja, bij Moving-In wordt dit als heel belangrijk ervaren. Maar echt. Wij zorgen voor elkaar. We got eachothers back. Always. Ook zorgen we voor onze klanten én de wereld om ons heen. Hoe we dit bereiken? Easy. Door eerlijk, dankbaar en meelevend te zijn naar de mensen om ons heen. Dus tegen onze collega’s, onze klanten en eigenlijk iedereen waarmee Moving-In samenwerkt. Wanneer het om zorgzaamheid gaat, leggen we de lat hoog. Als familiebedrijf hanteren we een familiaire omgang. Dit zit diep geworteld in de kern van Moving-In. Maar dit willen we ook zeker naar alle partijen uiten met wie we samenwerken. Dit kenmerkt Moving-In tot in het diepste geloof. Hoe fijn is het als je je thuis voelt op je werk?

ONDERNEMEND VERMOGEN

Wij hebben ons doel helder voor ogen. Er hoeven geen brillen of lenzen aan te pas te komen. Ons doel? Marktleider en vernieuwer zijn in de markt van circulaire interieurinrichting projecten. Ieder en elke dag laten we zien dat wij het mogelijk kunnen maken om zowel circulair als sociaal te kunnen zijn en dat inclusief een businessmodel. Hoe ons dat lukt, vraag je? Dat doen we met een ondernemende blik vooruit, met ons diepe geloof in ons team en het belangrijkste: vanuit onze missie. Nieuwsgierig geworden naar onze missie?

“Wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair inrichten.”

FLEXIBILITEIT

Zo flexibel als we zijn tijdens de potjes speedsoccer en tafeltennis, zo flexibel zijn we ook bij onze werkzaamheden. Meedenken met de klant? Check. Dit zorgt voor passende en effectieve oplossingen. Snel schakelen met onze klanten en overige partijen? Check. Dit zorgt ervoor dat wij de spoedjes van klanten snel kunnen oppakken én aanpakken. Het uiteindelijke doel van onze flexibiliteit? Dat is natuurlijk zodat de bewoners het hoogst mogelijke woongenot ervaren. Zo flexibel kunnen zijn, is ons natuurlijk niet aan komen waaien. Hier is intern erg hard voor gewerkt, om de bijbehorende processen te verbeteren. Hiervoor moesten we meegaan met de tijd. Dat wil zeggen: meegaan met de huidige en upcoming trends en ontwikkelingen rondom ons vakgebied. Onze eigen medewerkers blijven zich constant ontwikkelen. We ontwikkelen onze software en zorgen dat dit up-to-date blijft. Ons projectteam, de Movers, de magazijncrew én onze software zijn zo ingericht dat de mogelijkheid tot snel schakelen niet de uitzondering is. Nee. Het is de regel!